Музикалната програма на Капана фест - Ден трети
Музикалната програма на Капана фест - Ден трети / снимки: Капана фест

Ето че дойде моментът, в който да ви представим музикалната програма и за третата вечер на култовото събитие „Капана Фест“. В неделя рок сцената пред No Sense ще бъде връхлетяна от истинска метъл инвазия още рано следобед. Специално за случая се събира една от култовите през последните години пловдивска банда Collapso. След тях като съпорт акт на Odd Crew ще забие младата траш надежда на Словения BattleХ, които веднага след изпълнението заминават на европейско турне като съпорт банда на Odd Crew, които са явление не само за нашите музикални мащаби, а и за динамичните тенденции в европейския музикален живот.

Музикалната програма на Капана фест  Ден трети
netinfo

Честта да закрият КАПАНА ФЕСТ се пада на унгарския уърлд проект с ярка българска следа - Meszecsinka, който все по-често присъства в лайнъпите на редица утвърдени фестивали на Стария континент. Преди тях публиката ще има щастието да гледа и слуша ексклузивно представление на Камарата Пловдив при Държавна Опера Пловдив със специалното участие на световно признатия български кларинетист Илиан Илиев и маестро Деян Чобанов.

Да не пропуснем да отбележим, че тази и утре вечер посетителите на фестивала ще могат да се насладят и на изпълненията, представени на акустичната сцена на ул. “Георги Бенковски“. Акцент тук ще бъде участието на джаз квартета The Teachers, в който свирят двама от най-утвърдените китаристи на България – Цветан Недялков и Веселин Койчев.