Любопитни теми и интересни гости в Събуди се
Любопитни теми и интересни гости в Събуди се / netinfo

Водещите на съботно-неделния сутрешен блок по NOVA „Събуди се" Мирослава Иванова и Деян Веселинов и тази седмица ще събудят зрителите с най-любопитното от деня - от 7:55 до 11.00 ч.

Енергийният министър на България Теменужка Петкова ще отговори защо години наред не е разрешен въпросът със заплатите на миньорите от Бобов дол. И как ще отговорим на искането да платим стотици милиони за Белене до края на годината.

Изгубени във вота? „Работи" ли графата „не подкрепям никого" за статуквото? По темата за зрителите на „Събуди се" ще говори Цветан Цветанов.

В „Карай направо" зад волана сяда Татяна Дончева на път за „Дондуков" 2. На кои изненадващи места заведе Диана Найденова - гледайте само тази събота.

Любопитни теми и интересни гости в "Събуди се"
netinfo
Предстои и среща с двама нестандартни кандидати за президент на България. Кемил Рамадан, който твърди, че лично собственикът на „Манчестър Сити" шейх Мансур го е упълномощил да бъде представител на най-богатия фонд в света - "Абу Даби Инвестмънт". И Йорданка Колева, по-позната като Йоана Рубин - лечителката, арестувана заради подозрения, че мами хора с фалшиви обещания да ги излекува от рак. Днес Йоана Рубин смело твърди, че има предсказания, в които именно тя е посочена за новия държавен глава на България.

Епизод 3 от поредицата „Осъдено детство. Справедливост за всяко дете", част от информационната кампания на NOVA и УНИЦЕФ за правата на децата в конфликт със закона, представя историята на един успял крадец и една провалена сиситема. 17-годишният Бисер е „клиент" на системата за превенция на детската престъпност. Опитвали се да го „поправят" в детска педагогическа стая, в интернат и изправително училище. Десет години и десетки кражби по-късно камерата на NOVA го намира в затвора за малолетни и непълнолетни престъпници в Бойчиновци.

Ноти по наследство - Монсерат Кабайе и дъщеря й - специално пред Ива Софиянска - Божкова в „Говори с Ива".

Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо представя певицата Ирина Флорин в едно откровено интервю за срещите й с шефа на ВИС 2 - Георги Илиев, за връзката с Кеворк Кеворкян и за музиката като страст, 20 години след хита „Цвят Лилав".

Кой ще е следващият изгоненият от VIP BROTHER 2016 - кака Лара, Глория, Емануела или Ирина? И какви ще са първите й думи след излизането от Къщата? - предстои да видим този уикенд в „Събуди се" по NOVA.

Антон Радичев, Анета Сотирова и Геро разкриват любопитни факти за новата българска комедия „Летовници", спрягана за новия „Оркестър без име".

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня -  „Събуди се", събота и неделя, от 7:55 до 11.00 ч., по NOVA.