Крадци задигнаха дома на американка (ВИДЕО)
Крадци задигнаха дома на американка (ВИДЕО) / ThinkStock/Getty Images

Жена от Калифорния е останала шокирана, когато при завръщането си от разходка с кучето е установила, че къщичката й е открадната, съобщи ЮПИ. "Когато се върнах, домът ми просто го нямаше", споделя изумената Малинда Кричтън.

Крадци задигнаха 70 кг. домашна луканка

Ситуацията й се е сторила още по-заплетена, когато позвънила на собственика на терена, на който се е намирала къщичката й с приблизителни размери 4 на 10 на 2,5 метра, и на местни товарни агенции, само за да установи, че те нямат никаква информация за местонахождението на дома й.

Крадци на кучета върнаха котарак, откраднат погрешка

"Помислих си: "Боже, нещата са сериозни. Не знам на кого му е хрумнала подобна идея. Ситуацията дори е плашеща", споделя собственичката на къщичката, която е похарчила за нея около 50 000 долара. "Инвестирах в този дом, за да не ми се налага да плащам наем. Аз съм певица и музикантка и искам на спокойствие да се занимавам с любимите си дейности", допълва Кричтън.

В крайна сметка жената позвънила в местната полиция, за да съобщи за необичайната кражба.

"Никога не съм чувал за кражба на малка къща. Но не се изненадвам, при тези цени на имотите", казва сержант Роджър Кини.

Откраднаха лимузината и бижутата на Майли Сайръс от дома й

Докато полицаите нищели случая, Малинда Кричтън поразпитала наоколо и за неин късмет разбрала от съседи, че къщичката й се е "появила" близо до местен пазар.

Полицията все още разследва кой е отговорен за необичайната кражба.

Източник: БТА