Криско е втората гост-звезда в „Пееш или лъжеш
Криско е втората гост-звезда в „Пееш или лъжеш / netinfo

Най-успешният хип-хоп изпълнител в България - Криско, е втората гост-звезда, която ще стане част от забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш". Хитмейкърът, който наскоро основа и собствена продуцентска компания, ще се довери изцяло на интуицията и съветниците си в избора на кандидати в новото предаване.

„Голямото предимство на това шоу е възможността всички заедно да се забавляваме. В случая няма да търсим голямо музикално откритие, а ще дадем възможност на всеки, който мечтае да бъде на сцената, да се докаже или да успее ни заблуди", коментира Криско.

Новият формат „Пееш или лъжеш" ще обедини някои от най-големите звезди на българската музикална сцена, които ще трябва да различат истинския талант от умелата имитация. Доказателство за оригиналната концепция и успешното представяне на шоуто в световен мащаб е тазгодишната номинация в международните награди „Еми" - най-високото отличие за случващото се в телевизионния ефир.

Във всяко предаване 8 участника ще застават срещу гост-звездата и само един от тях ще бъде избран да изпълни дует с популярната личност. Дали този дует ще е успешен или изпълнението ще се превърне в истинско шоу зависи само от избора на звездата и напътствията на съдиите. „За разлика от други предавания, съдиите ще могат да определят участниците единствено според тяхната визия и сценично поведение, но не и според вокалните им възможности. В развитието на шоуто ще става ясно дали обещаващата визия е залог за успешно музикално изпълнение", допълват от продукцията.

Всички фенове, които желаят да видят на живо предаването на 19 октомври и да подкрепят Криско в трудното му решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто като се обадят на телефон: 0885613363.

Много забавление, неочаквани музикални изпълнения и артистични умения очакват зрителите с новия забавен музикален формат „Пееш или лъжеш" - съвсем скоро по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във
FB страницата
на шоуто.