Цецка Цачева във Враца: Винаги ще взимаме решения  с лице, обърнато към хората
Цецка Цачева във Враца: Винаги ще взимаме решения с лице, обърнато към хората / ГЕРБ - Враца

„Като президент и вицепрезидент на България с вицеадмирал Пламен Манущев ще работим за единството на нацията, ще балансираме между различните политически сили в страната, но винаги ще взимаме решения, обърнати с лице към проблемите на хората. България има нужда от стабилност. Страната ни трябва да продължи да бъде и занапред фактор на сигурност и на стабилност в региона и в Европа.“ Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Враца. „Ще работим така, че да можем да завещаем на бъдещите поколения една процъфтяваща и просперираща България, за да можем да се грижим за родителите си и да отглеждаме децата си. Ще работим всеотдайно, за да няма разделение между хората.

Интересът на всеки български гражданин трябва и ще бъде защитен“, подчерта Цецка Цачева.  По думите й, българският народ има нужда от справедливост.  „Ще продължа да насърчавам провеждането докрай на реформата в съдебната система. Силно вярвам в диалога, във възможността да чуеш другия, трябва да има диалог между гражданите и институциите. Институциите в страната трябва да работят в интерес на гражданите и да не се противопоставят помежду си“, посочи Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви пред жителите на Враца, че по време на кампанията най-важното за ГЕРБ е да бъдат проведени срещи очи в очи с хората от цяла България, затова ще бъдат проведени срещи в над 200 населени места в страната. „Бъдете активни, за да достигнат посланията ни до най-много български граждани.  Най-големият ни опонент е политическата апатия, дебатът ще го водим не с опонентите ни и с троловете в интернет, а с българите. С вас, хората на България. Никога не съм ви лъгала, ние сме достойната президентска двойка, двойката на ГЕРБ“, подчерта Цецка Цачева.

Цецка Цачева във Враца: Винаги ще взимаме решения  с лице, обърнато към хората
netinfo

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че Цецка Цачева трябва да бъде избрана за първата жена президент на България на 6-ти ноември. „През 2015 г. постигнахме невероятен успех в местната власт, което даде допълнителна стабилност на правителството  на Бойко Борисов. Това, което прави правителството е да провежда ежедневно политики, които достигат до хората. Не очаквайте да хулим политическите си опоненти – това не е на нивото на ГЕРБ. Ние заставаме пред хората и представяме реални политики“, категоричен бе Цветанов. По думите му, това правят всички кметове от ГЕРБ.

„Правителството на Бойко Борисов възстанови доверието на Европа и страната ни успешно усвоява средствата от европейската солидарност. Кому е нужно политическо противопоставяне – на политическите ни опоненти. Те нямат аргументи, нямат реална политика. Те управляваха и тук, но жителите на Враца им казаха ясно, чрез вота си, че това не може да продължава. През 2014 г. гражданите казаха отчетливо „Стоп“ на управлението на Орешарски“, обясни той. Според Цветанов коалицията между ДПС и БСП отново се възстановява – „внесоха подписи за провеждане на извънредно заседание на парламента, за да покажат, че са заедно и ще работят като тандем на изборите. Ние не искаме тази безпринципна коалиция да се връща“. Успокоението в политически план и консенсусът ще се постигне от държавния глава в лицето на Цецка Цачева. Тя има необходимите качества“, заяви Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че познава Цачева от десет години. „Тя нито за миг не се промени към хората, нито хората към нея. За десет години в политиката Цецка Цачева няма нищо, което да може да бъде използване срещу нея. Личните нападки на опонентите ни са недостойни. Увеличава обществената подкрепа към себе си с ежедневни срещи с хората. Първият председател жена на парламента трябва да е и първият президент жена, защото е успяла както в професионален, така и в личен план. Вицеадмирал Пламен Манушев е служил 40 години в българската армия, той е един достоен офицер, патриот“, посочи още Цветанов.

Цецка Цачева във Враца: Винаги ще взимаме решения  с лице, обърнато към хората
netinfo

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова врачани да изберат номер 17 в бюлетината, за да подкрепят знаещите и можещите. „С президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев България ще има своя силен глас по света. Уверен съм, че г-жа Цачева ще съумее да успокоява политическите противопоставяния. Победата на изборите ще ни гарантира стабилното управление на правителството на Бойко Борисов. През 2017 годна ще има 223 милиона повече за образование, както и 1 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност. Ще  има отпуснати пари за всички секторни политики, както и целеви средства за развитието на Северозападна България. Искаме победа на 6-ти ноември, защото ГЕРБ се изгради като истинската народна партия“, подчерта Цветан Цветанов.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев благодари от името на жителите на Добрич на врачани.  „Преди 100 г. съставът на 35-ти Врачански полк спасява Добрич. Над 200 врачани оставят костите си край Добрич. Поклон пред жителите на Враца за направеното за родната ми Добруджа“, заяви той. Манушев посочи, че на народа е нужна силна, стабилна, мирна България. „Това може да го постигне следващия президент – Цецка Цачева. Има опита, знанията. Г-жа Цачева може да бъде обединител на нацията. България е била силна, когато е била единна. Страната ни ще бъде такава отново, когато Цецка Цачева стане президент“, увери присъстващите вицеадмирал Манушев.

Цецка Цачева във Враца: Винаги ще взимаме решения  с лице, обърнато към хората
netinfo

Купуването и продаването на гласове е престъпление.