Ден на отворените врати в община „Тунджа
Ден на отворените врати в община „Тунджа / община Тунджа

Потребителите от Дневния център за хора с увреждания „Св. Франциск", с. Веселиново, посетиха Центъра за административни услуги в сградата на общината, където Стоянка Христакиева - директор на Дирекция „Местни данъци и такси", запозна на място всички с начина и реда за предоставяне на услуги на населението.

По-късно кметът на община „Тунджа" Георги Георгиев разговаря с всички потребители, които изразиха своята благодарност за грижите, които общината е осигурила за тях и имаха възможност да зададат интересуващите ги въпроси към него.

Ден на отворените врати в община Тунджа"
netinfo

По -късно  в заседателната зала на община „Тунджа" на среща с кмета Георгиев присъстваха ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски" и потребители от Дневния център за стари хора от село Скалица. На срещата присъстваха и заместник-кметовете Станчо Ставрев и Георги Чалъков, както и секретаря на общината Андон Кръстев. Тя премина като свободна дискусия, в която всички можеха да задават въпроси.
В изказванията си присъстващите изразиха удовлетворението си, че село Скалица, с усилията и неуморната подкрепа на община „Тунджа" става все по-добро и благоустроено място за живеене.

Кметът Георги Георгиев подчерта, че активната социална политика на община „Тунджа" почти няма аналог в България, защото е насочена с грижа и мисъл за всички хора от общината - от най-малките до възрастните самотни и болни хора, както и за хората с увреждания. За това свидетелстват множеството създадени и работещи социални услуги във всички населени места.