Среща-дискусия с проф. Пол Сурасик ще се проведе в ЮЗУ“Неофит Рилски“
Среща-дискусия с проф. Пол Сурасик ще се проведе в ЮЗУ“Неофит Рилски“ / Снимка: ЮЗУ

Правно-историческият факултет при Югозападния университет „Неофит Рилски" организира среща-дискусия с проф. Пол Сурасик на тема „Изборите в САЩ през 2016 г.". Срещата ще се проведе на 13 октомври 2016 година от 11.00 часа в зала 6302 на УК6 - Правно-исторически факултет.

Проф. Пол Сурасик е декан на Факултета по политически науки и международни отношения в университета Йонгстаун, Охайо. Получава стипендия по програма "Фулбрайт" за специализация в Япония през 2009 г. Преподава една година в университета в Токио. Последната книга, която издава е озаглавена "Ohio Government and Politics" ("Охайо: Правителство и Политика", в съавторство с Уилям Бининг).

Книгата, която издава преди това, "San Antonio v. Rodriguez and the Pursuit of Equal Education" (Сан Антонио срещу Родригес и преследването на равно образование), е част от поредица, която получава наградата "Scribes" за изследвания в областта на правото. Пише редица статии по въпроси, свързани с американската и международната политика и право.