Къде няма да има вода на 13 октомври?
Къде няма да има вода на 13 октомври? / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 октомври  2016 г. (четвъртък).

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на канализация на ул. „Болярин Илица“ в жк „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Цонев“, ул. „Плакалница“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Витиня“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Стара планина“ в с. Подгумер се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Стара планина“, ул. „Спортист“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Тинтява“, ул. „Котева“, ул. „Стубела“, ул. „Татар махала“, ул. „Акация“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Япаджа“ в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Япаджа“, ул. „Батареята“, по бул. „Ботевградско шосе“ от река „Искър“ до с. Долни Богров.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ в кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул.“ Св. Климент Охридски“ от №86 до №26 и от №61К до №59В.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонения на ул. „Сопот“ в жк „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Сопот“ от ул. „Проф. Иван Шишманов“ до ул. „Гинци“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонения на ул. „Тайга“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Тайга“ от ул. „Ком“ до ул. „Знаме на труда“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Васил Левски“ в с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „3-ти март“, ул. „Морава“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул.16 в с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 1, ул. 24, ул. 13, ул. 28, ул. 16.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Симеон Радев“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Симеон Радев“ от ул. „Маринковица“ до ул. „Преки път“, по бул. „Никола Петков“ от бул. „Александър С.Пушкин“ до ул. „Витошко лале“, по ул. „Проф.Иван Димчев“ от ул. „Симеон Радев“ до ул. „Витошко лале“, по ул. „Витошко лале“ от ул. „Професор Дуйчев“ до бул. „Никола Петков“, по ул. „Маринковица“ от ул. „Симеон Радев“ до ул.“ „Витошко лале“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Войнишко въстание“ в с. Владая се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Войнишко въстание“ от №61 до №73, ул. „Офелиите“( ул. Алеко Константинов) от №2 до №14.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.