В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме как две жени поставиха началото на истинска война в Къщата.

Лара и Ирина ясно показаха, че не се харесват от самото начало, а през изминалия месец отношенията им се развиха от антипатия до истинска омраза. Отношенията между двете претърпяха своята повратна точка на последните номинации, когато номинираха заедно и си размениха по една номинационна точка, както и много обидни реплики.

По-късно Миглена имаше късмета да се спаси от номинация и да посочи някой, който да я замести в борбата за зрителски вот тази седмица, и тя избра това да бъде именно Ирина.

Ирина и най-близките ѝ приятели в Къщата не са единствените, които застанаха срещу Миглена. Тази вечер видяхме поредната седмична мисия на Съквартирантите „Големият залог". Лара, Лили, Глория и Роро трябваше да изберат дали да играят за себе си и да получат възможност да видят любимите си същества или да играят за Къщата и да спечелят 100 лв. към седмичния бюджет. Вероятността от загуба и в двата случая беше равна на възможността за победа. Лара и Лили избраха да играят за групата, а Глория и Роро - за себе си. Манекенката спечели разговор със своя любим, но Роро нямаше нейния късмет и трябваше да посочи един Съквартирант, който да се превърне в неговото послушно кученце.

Роро избра именно Миглена, която категорично отказа да изпълни условията на мисията. Така поредна мисия завърши неуспешно, а възможността на Глория да се чуе с приятеля си й беше отнета. Изведнъж Миглена се сдоби не с един, а с цяла армия от врагове, които отявлено демонстрираха своята неприязън към нея.

Женска война се водеше и на друг фронт. Жана и Глория отдавна признаха, че не желаят да комуникират една с друга, но продължаваха да го правят, а това доведе до редица от скандали между двете момичета. Тази вечер двете отново отправиха тежки обвинения и реплики зад гърбовете си, но, учудващо, в края на епизода намериха път една към друга. Колко дълго ще продължи обаче крехкият мир между тях, ще разберем съвсем скоро.