Апаши тършували в дома на Нешка Робева, не взели нищо ценно
Апаши тършували в дома на Нешка Робева, не взели нищо ценно / БГНЕС, архив
Апаши претършуваха дома на Нешка Робева
90378
Апаши претършуваха дома на Нешка Робева
Апаши претършуваха дома на Нешка Робева
  • Апаши претършуваха дома на Нешка Робева
  • Апаши претършуваха дома на Нешка Робева

Неизвестни обраха жилището на Нешка Робева в столицата. Престъплението е извършено преди ден, като според Робева входната врата на апартамента не е взломена, а отключена. Не са откраднали нищо скъпо, но липсващите вещи имат сантиментална стойност, обясни пред Дарик бившият национален треньор по художествена гимнастика.

Кражбата в жилището си Робева е установила вчера, след което е информирала полицията. Според нея случаят е изключително странен, тъй като крадците са отмъкнали вещи без каквато и да е стойност.

"За някакъв обир не може да се говори, твърде културни са били, не са ми разхвърляли къщата. Взели са неща, които имат повече сантиментална стойност за мен. Това, което са взели, са ордени. Като изработка и метал, те нямат стойност. Даже нямат вид на злато. Те имат една друга морална стойност, която никой не може да открадне", разказа Робева.

"Лошото е, че аз влизам в дома си и разбирам, че винаги мога да има съквартиранти", шегува се със ситуацията тя.

Хитър измамник отмъкна 600 лева от майката на Плевнелиев

Според Робева възможността разследващите да установят кой е крадецът, влизал в дома и, е нищожна.

"Радвам се на министърката (бел.ред. Румаяна Бъчварова, министър на вътрешните работи), но да не се прави на културолог кой заслужава и кой не, а да си хване полицията и да си върши работата", заяви легендарната треньорка.