Миглена се превръща в най-мразения човек в Къщата
Миглена се превръща в най-мразения човек в Къщата / netinfo

Миглена Ангелова безспорно е един от най-интересните играчи в този сезон на VIP Brother. Телевизионната водеща успя много бързо да настрои почти всички срещу себе си, заради острия си език, безпощадните критики и способността да поставя личния си комфорт на първо място. Тази вечер ще видим как точно в името на този комфорт Миглена категорично ще откаже да изпълни част от мисия, а за останалите това ще бъде последната капка на търпимостта към нея. Съквартирантите безпощадно ще се нахвърлят на Меги, а какви ще бъдат последствията от това, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Новата седмична мисия „Големият залог" ще изправи звездите пред изключително тежки дилеми. Те ще могат да избират пред възможността да играят за себе си или за групата, но рискът от провал и в двата случая ще бъде 50:50. Дали звездните Съквартиранти ще предпочетат да видят и да чуят най-близките си хора пред това да осигурят луксозен бюджет на цялата група и ще има ли недоволни от решенията им, предстои да разберем.

Миглена се превръща в наймразения човек в Къщата
netinfo
След номинациите снощи, които се проведоха по напълно нов регламент, Жана и Миглена успяха да се спасят, а на тяхно място посочиха да застанат Глория и Ирина. Късметът изневери на Емануела и певицата получи шанс единствено да посочи още един Съквартирант, който да се бори за зрителска любов тази седмица. Така застрашени от изгонване са Емануела, Лара, Ирина и Глория. Коментарите обаче не спряха с излъчването на всички номинирани, а емоциите около тях продължиха да вълнуват звездите до появата на най-новия Съквартирант във VIP Brother 2016 - Христо Живков.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.