Национална лотария откри нов късметлийски щанд в Mall of Sofia
Национална лотария откри нов късметлийски щанд в Mall of Sofia / netinfo

Национална лотария откри късметлийски щанд в Mall of Sofia с много изненади и страхотни награди за посетителите. Празникът стартира при огромен интерес, а всички гости имаха шанс да участват в игра, организирана специално за откриването.

Стотици клиенти дойдоха да разгледат уникалния щанд, разположен на централния вход на търговския център. Част от вълнуващото събитие бяха и чаровните водещи Захари Бахаров, Рая Пакова, Деница Стоянова и Олга Модева. Те изтеглиха късметлиите, които имаха шанс да завъртят пълното с печалби колело на Национална лотария.

Новата локация веднага доказа, че е заредена с късмет. Десетки щастливци се сдобиха със супер печалби, сред които модерни продукти от света на технологиите - лаптопи, смартфони, телевизори и таблети. Освен ТОП печалбите, гостите на празника си спечелиха още тениски, чаши, тефтери с химикалки и лотарийни билети на Национална лотария.

Голямата изненада за всички, които не бяха изтеглени бе, че автоматично се включват в жребий за чисто нов стилен автомобил Toyota Corolla. Той ще се тегли на 18 декември по Нова телевизия. Дотогава срещу всяка покупка на продукти на Национална лотария на стойност 5 лева, посетителите ще продължат да получават талони, с които да участват в жребия.

Новооткритият пункт в Mall of Sofia е вторият специализиран щанд на Национална лотария в столичен мол. Той има уникална и нестандартна визия. На щанда почитателите на Национална лотария могат да изпробват късмета си във всички моментни и Лото игри, както и на място да се включат във VIP клуб и да играят познатата на всички игра „МЕГА ДЖАКПОТ".