Световноизвестен български актьор е новият Съквартирант във VIP Brother
Световноизвестен български актьор е новият Съквартирант във VIP Brother / NOVA

След като Явор Бахаров беше отстранен от VIP Brother поради редица нарушения, изнудване и арогантно отношение към самия Big Brother, днес друг актьор ще се включи в шоуто. Той е един от най-известните български актьори в света. Участвал е в редица холивудски продукции и е работил рамо до рамо с Мел Гибсън. Сред жените има славата на тотален секссимвол, а дали жените в Къщата също ще го приемат като такъв, ще разберем още тази вечер от 20.00 часа по NOVA

СНИМКИ: Новите VIP съквартиранти в Къщата на Big Brother

В живото предаване довечера ще проследим и поредните номинации в Къщата. Този път обаче те ще протекат по напълно нов за предаването регламент и късмета ще играе главна роля в него. Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти и как Големият брат ще ги изненада за пореден път, предстои да разберем.

Световноизвестен български актьор е новият Съквартирант във VIP Brother
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.