Над 300 човека от Сливен и региона присъстваха на старта на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в зала Арена Армеец в София
Над 300 човека от Сливен и региона присъстваха на старта на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в зала Арена Армеец в София / ПП ГЕРБ

Над 300 човека от Сливен и региона присъстваха на старта на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в зала "Арена Армеец" в София. Сред тях бяха симпатизанти от Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и всички населени места в общините.

Пред близо 15000 души ГЕРБ откри предизборната си кампания. Време е българската нация да бъде единна и това е нашата цел, каза Цецка Цачева, кандидат за президент на ПП ГЕРБ по време на официалното откриване на предизборната кампания.

„Гледайки силата на ГЕРБ, затова което всички заедно сме построили за всички български граждани имам основанието да поискам доверието им, за да има единение в България. Заедно ще работим за издигане на авторитета на държавните институции, за да бъдат достъпни и да работят в интерес на всички български граждани. Дълбоко вярвам, че и не най-големите държави и народи могат да бъдат много големи, стъпвайки на триадата - образование, наука, бизнес - това ще бъде мой приоритет да прехвърля мостове между тях. Разчитаме на вашата активност в кампанията, за да могат посланията ни да стигнат до най-голям брой граждани. България има нужда от стабилност, нацията от единство, обществото ни от върховенството на закона. Целостта на нацията ще бъде запазена, защото аз вярвам в диалога и в справедливостта, добави Цачева.

„За мене да съм в тандем със силната кандидатура на Цецка Цачева, истински професионалист, първата жена застанала на чело на НС и то два мандата, каза кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев.

„Сигурен съм, че ще е първата жена президент на Република България , добави още Манушев. Номер 17 в бюлетината е избор за стабилността и сигурността на България.