Йога на Флората
Йога на Флората / netinfo

От 17 октомври до 9 ноември в експо център "Флора" ще се проведе курс по йога. Инструктор ще бъде Надежда Прокопова - архитект по професия, създател на арт бижута и събития за удоволствие. Експо център "Флора" е предпочетен заради разположението си в непосредствена близост до морския бряг, в прекрасната обстановка на Приморски парк. Хармоничната атмосфера в близост до природата е най-подходящото място да открием и хармония вътре в себе си.
Курсът е подходящ за хора, които искат да се запознаят с йогийските практики постепенно и систематично, за да могат да усетят дълбокия им ефект и да ги внедрят в ежедневието си.
Този курс ще ви помогне чрез физически практики (асани), дихателни практики (пранаями) и кратка релаксация да се освободите от напрежението, умората и сковаността в най-чувствителните зони на тялото: гърба, раменете и врата. Работата върху физическото тяло и блажената релаксация на края на занятието ще ви помогнат да премахнете и умственото и психическо напрежение.
Ще се запознаете с практики, които пречистват тялото от токсините, премахват енергийните блокажи, успокояват ума и развиват способността за осъзнаване. Всеки има нужда от йога, от подходящите за него практики, в зависимост от здравословното си състояние.