Нова автомивка се бори с екопроблемите на Русе
Нова автомивка се бори с екопроблемите на Русе / netinfo

Най-новата и модерна автомивка, която вместо вода използва пара, отвори врати в Русе. „Искахме да инвестираме в подобна услуга и много време обмисляхме как да се случи всичко. Тогава ни хрумна идеята, че в град като Русе, чиито екологични проблеми не са преодолени напълно, трябва да се работи в такава насока. Затова и решихме да предложим на русенци една по-различна услуга. Това е нашия малък принос  града ни да започне да става едно по-добро за живеене място“ обяснява собственикът на „Акуатика“.

Нова автомивка се бори с екопроблемите на Русе
netinfo

Aвтомивка „Акуатика“ има за цел да предостави на клиентите си висококачествени и професионални услуги в сферата на автомобилното почистване, като същевременно спомага за опазването на околната среда и пестенето на водата.

За почистване на колите се използва пара под високо налягане, напълно безвредна за повърхността на автомобила, която почиства и възвръща естествения блясък далеч по-добре от обикновеното почистване с вода. Екипът, който е специално обучен и отговаря на най-високите стандарти и изисквания за качество в бранша, цели да популяризират в Русе  идеята за опазването на околната среда . Разликата между парното и конвенционалното измиване е, че при парното  измиване се генерира пара под налягане вместо вода . Намалявайки потреблението на вода почти до нула , можете да получите същия ефект - чиста и суха кола.

Нова автомивка се бори с екопроблемите на Русе
netinfo

Почистването с пара е нова алтернатива на конвенционалното измиване с вода. Процесът се състои в почистване на автомобили със суха пара под високо налягане . При този процес няма отпадъчни води , не се нуждаете от собствен водоизточник , сепаратор или канализацията.  .

Измиването на двигател с пара няма алтернатива!Температурата лесно премахва омазняванията,а липсата на вода щади електрическите агрегати и не води до обичайните проблеми със запалването!

Нова автомивка се бори с екопроблемите на Русе
netinfo

Почистването с пара е отличен избор за всички части на купето и за джантите , тасове , алуминиеви джанти , парата може да достигне до трудни за достъп места като прагове и ниши. Парата може да се използва за почистване на двигателя, което е много по- безопасно, отколкото да измиване с вода под налягане , тъй като парата съдържа много по-малко малко вода, която може да повреди електронните компоненти.

Новата автомивка се  намира на ул. „Зорница“ 2, до детска градина „Червената шапчица“. Ако сте прекалено заети и не искате да губите време, може да си запазите час на телефон 0895 98 98 89, или на сайта aquaticabg.net