Тази вечер в живото предаване на VIP Brother зрителите станаха свидетели на случай, който Големият брат не е имал в цялата си дългогодишна история.

Актьорът Явор Бахаров изненадващо заяви желанието си да напусне предаването, след като многократно даде заявка, че ще стигне до финал и дори ще победи. Явор поиска от Big Brother да „кеш аут-не", както сам той го нарече, и да излезе с широката усмивка, с която е влязъл.

По-късно Бахаров сподели намеренията си пред Съквартирантите, като обясни, че това е неговият начин на бунт и представата му за „превъртане на играта". Повечето се възхитиха на духа му, докато Явор не започна да се пазари и буквално да изнудва самия Big Brother, заплашвайки да наговори неверни факти, които са в ущърб на продукцията.

Страстни емоции и болезнени откровения във VIP Brother

Заради поведението и нарушаването на редица от правилата за конфиденциалност, Явор придоби статут на принудително отстранен участник.

Тази вечер видяхме и скандалите, които се завъртяха около Емануела. Певицата успя да влезе в устите на останалите, заради страстта си към тютюнопушенето и желанието си да го прави в закритата част на Къщата.

Жана, която доскоро беше най-близкият човек на Еми в Къщата, твърдо се противопостави на желанието ѝ, а скандалът между двете успя много бързо да пренареди лагерите в Къщата.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.