Бърз и яростен - Асен Блатечки влиза в „Комбина
Бърз и яростен - Асен Блатечки влиза в „Комбина / netinfo

В неделя, от 17.00 ч. по NOVA в „Комбина" с Лора Крумова влиза забележителният български актьор Асен Блатечки. Равносметката на един мъж на 45 години, как сексимволът на българското кино става шофьор на такси и с какво поддържа огнения си темперамент? Блатечки няма да изневери на себе си и ще продължи да бъде скандален и провокативен. Кои са най-важните житейски уроци за пленяващия актьор и защо продължава да бъде галеник на съдбата? - зрителите на NOVA ще видят тази неделя, от 17:00 часа в „Комбина".

Миролюба Бенатова представя бащата на Джон Терориста. Зрителите на NOVA ще видят изповедта на един баща, който не може да повярва, че синът му е терорист. И също - историята на 21 годишния Иван, който бе Йосиф и стана Джон, който бе християнин и стана мюсюлманин, а след това, по собствените си думи -„бивш мюсюлманин".

Пред камерата на „Комбина" Ралица Балева за първи път показва дъщеря си в телевизионен формат. Какво ще разкаже тя за първия си съпруг, синът на Милко Балев - Калин, за приятелството си с Жени Живкова и Таня Младенова (дъщерята на Петър Младенов), както и за работата си с най-известните световни дизайнери - зрителите на NOVA ще видят видят само в „Комбина".

През ноември Веселин Маринов отбелязва 35 години на сцена. В студиото на „Комбина" ще научим неразказваните истории на изпълнителя, какво е приятелството му със силните хора на деня и коя е най-важната жена в живота му.

В „Къси разкази" на Мария Йотова предаването среща зрителите с жената, разпознала починалия си съпруг върху снимка на кутия за цигари и с мъж, който твърди, че на същата снимка е той. Кадрите са публикувани без знанието на семейството. Какъв шок преживяват близките, защо до този момент никой не е поднесъл извинения на близките на починалия и кой си позволява да използва снимки на хора без тяхното изрично съгласие? - всичко това зрителите ще видят в рубриката на Мария Йотова - „Къси разкази".

Всички тези ексклузивни гости и въздействащи разкази гледайте в „Комбина" - тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.