Юън Макгрегър влиза в ролята на режисьор в новия филм "Американски пасторал ".

Филмът е създаден по наградения с „Пулицър" и признат за едно най-добрите литературни произведения от последните 25 години роман на Филип Рот „Американски пасторал". Той разказва историята на Симор Левов по прякор Шведа , американски бизнесмен с еврейски произход, чийто щастлив и обикновен животец през 60-те години на ХХ век е разтърсен из основи, когато любимата му дъщеря го шокира с акт на политически тероризъм.

Освен с режисурата, Юън Макгрегър се нагърбва и с изпълнението на главната роля. Партнират му Дженифър Конъли и Дакота Фанинг.

Юън Макгрегър се включва вснимките на сериала "Фарго"

"Помолих доста режисьори, които харесвам, за съвет. Е, всички ми дадоха доста полезни напътствия. Но кагато режисираш първия си филм, всички ти казват: О, трябва да направиш това и това", казва Юън.

Според Дженифър Конъли да си режисьор, трябва да си широко скроен. "Уверен е, когато взема решения за трудни сцени", казва тя за своя партньор.

Юън Макгрегър спира да се съблича

Филмът разказва за трудностите, през които преминава един баща.

"Аз съм ужасен баща. Държа се лошо с децата си, те не ме харесват. Шегувам се! Това е много личен въпрос. Не мисля, че имаме образец, по които възпитаваме децата си. Напротив, възпитаваме ги по интуиция. Следваме сърцето и душата си", споделя Макгрегър.

Филмът ще бъде в кината на 28 октомври.