Звездата от турските сериали Туба Бююкюстюн се развежда
Звездата от турските сериали Туба Бююкюстюн се развежда / NOVA

Една от най-известните турски актриси - Туба Бююкюстюн, която нашумя с ролята на Аси в сериала "Гордата Аси", и съпругът й Онур Сайлак се развеждат след пет години брак, твърдят турските папараци.

Туба и Онур са може би най-известната семейна двойка от турските сериали. Те се през 2011 г. Двамата играха заедно в сериала "Огнено сърце", откъдето започна и връзката им. Туба забременя и двамата се ожениха. Те имат две деца - близначките Мая и Топрак.

Звездата от турските сериали Туба Бююкюстюн се развежда
netinfo
След като се ожениха, двамата играха в различни продукции, Туба стана една от най-търсените изпълнителки на главните роли. Последва сериалът "Мръсни пари, любов" с Енгин Акюрек, "20 минути" и други. Туба бе избрана и за посланик на добра воля към ЮНИЦЕФ.

Двамата дълго време успяваха да опазят личния си живот от папараците, както и този на децата. По едно време се заговори, че ще заживеят в Париж, където Туба искала близначките да учат. В едно интервю Туба разказа, че се грижат на смени за децата - докато тя е на снимки, Онур се грижел за близначките, а докато Онур снима, грижите се поемат от нея.

На снимачната площадка на турските сериали няма блясък и великолепие

В друго интервю Туба описа брака им като прекрасен, а за Онур каза, че бил прекрасен човек и много романтичен мъж. "Неописуемо прекрасно чувство е да се събуждаш всяка сутрин, оглеждайки се в очите на любим мъж като Онур" каза Туба в същото интервю.

От известно време се заговори, че Туба и Онур ще се развеждат, но те отричаха това.

Според папараците професионалният живот е причина за развода на двамата. През този сезон и двамата получили примамливи предложения, които нито единият, нито другият искал да откаже.

Какви са хонорарите за актьорите от турските сериали

Туба получила предложение да играе главната роля в "Красива и смела" с Къванч Татлътуг, за което й била предложена сумата 120 хиляди турски лири за епизод.

Онур пък приел да играе в "Ти си моята родина" срещу 30 хиляди турски лири на епизод. Нито един от двамата не отказал предложението и се стигнало до семейна криза, която довела до решението за развода, твърдят папараците.

Според друга клюка обаче, руската изпълнителка София Кандамирова, която партнира на Онур във филма "Спомените на вятъра", била причина за раздялата.

Във филма имаше горещи сцени между двамата, за които София в едно интервю каза, че "не били роля, а били истински". Твърди се, че именно това твърдение на София било причина за разрива между семейната двойка.

Източник: БТА