Община Дупница обяви конкурс за директор на общинската болница
Община Дупница обяви конкурс за директор на общинската болница / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил, архив

Община Дупница обяви конкурс за директор на МБАЛ „Св. Иван Рилски". Той ще се проведе на 14.11.2016 г., от 11.00 ч. в Кръглата зала, в сградата на Община Дупница. Комисията, която ще организира и проведе конкурса е 5-членна и е в състав - председател е Андрей Марков, секретар: Йонко Гергов, членове д-р Пламен Цеков, д-р Виолета Бельовска и представител на РЗИ.
Изисквания към кандидатите са да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина, съответно дентална медицина и квалификация по здравен мениджмънт или лица с образователно-квалификационна степен "магистър" по икономика и управление и с придобита образователна и/или научна степен, специалност или преминато обучение за повишаване на квалификацията по чл. 43 от Закона за висшето образование в областта на здравния мениджмънт; да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар, съответно лекар по дентална медицина, или икономист; кандидатите, притежаващи образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина, съответно дентална медицина, да имат придобита специалност; да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани.
Кандидатите в конкурса представят и програма за развитието и дейността на МБАЛ "Свети Иван Рилски" ЕООД гр. Дупница за тригодишен период.
Документи се подават до 11.11.2016 до 17 часа в деловодството на община Дупница.