Прокуратурата предаде на съд бащата на сиамските близнаци
Прокуратурата предаде на съд бащата на сиамските близнаци / Dariknews.bg, архив

Районната прокуратура в Сливен предаде на съд бащата на сиамските близнаци, родени през август.

Той е подсъдим за това, че в периода от ноември 2015-а до началото на тази година се съвкупил с майката на близнаците, която не е била навършила 14 години.

14-годишна роди сиамски близнаци в Сливен

За това престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода" от 2 до 6 години.

През септември 2015-а Радостин се запознал с Мария. Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който и двамата живеели, но не бил контактувал с нея. Момичето било отглеждано в дома на своите родители и ходело на училище, като през миналата учебна година било в шести клас.

Разследват бащата на сиамските близнаци от Сливен, грози го затвор

След запознанството си Радостин и Мария започнали да се срещат в двора на училището и около него. И двамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.

Продължили да се виждат тайно, като срещите им винаги се състояли в двора на учебното заведение или около него. Тогава са осъществили и първия сексуален контакт. Момичето, което било девствено, се съгласило доброволно.

Разделят сиамските близнаци от Сливен най-рано след 10 месеца

Двамата продължили със сексуалните си контакти, като винаги срещите им се състояли в близост до училището, тъй като се страхували родителите им да не разберат за отношенията им.