Експертиза установява кой е убитият бизнесмен в Пернишко
Експертиза установява кой е убитият бизнесмен в Пернишко / DarikNews.bg, архив

Предстои експертиза, която да потвърди самоличността на мъжа, чийто труп беше намерен в землището на радомирското село Драгомирово. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Перник.

В хода на разследването във връзка с изчезналия пернишки бизнесмен Митко Евтимов, на 2 октомври в землището на радомирското село Драгомирово, са намерени човешки останки, с дрехи и вещи, които са принадлежали на Евтимов.

Откриха застрелян мъж край пернишко село

Намерено на местопроизшествието е и откраднат автомобил. Монтираните върху него регистрационни табели са също противозаконно отнети от друго МПС в София.

Извършват се процесуално-следствени действия по установяване на извършителя на убийството, под ръководството на Окръжна прокуратура.

37-годишният бизнесмен от Перник бе обявен за издирване, след като по данни на семейството му е видян за последно на 30 август да се качва в чужд автомобил.

Няколко дни по-късно личният автомобил на Евтимов, паркиран пред фитнес залата, чийто собственик е, е бил запален. Освен фитнес центъра, бизнесменът Митко Фитнеса държи и няколко заведения в пернишки села. В града упорито се говори, че е изчезването му е заради дългове.