Къде няма да има вода в София на 5 октомври?
Къде няма да има вода в София на 5 октомври? / netinfo


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 октомври  2016 г. (сряда).

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Алеко Константинов“ в кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул.“Алеко Константинов“ от бул.“Мадрид“ до бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, по ул.“Мадарски конник“ от ул.“Алеко Константинов“  до ул.“Васил Друмев“, по ул.“Васил Друмев“ от  бул.“Мадрид“  до ул.“Марица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 001 в жк „Люлин-1“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл.001 - висока зона.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Александър Суворов“ в кв. „Павлово“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Тодор Каблешков“, бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Мур“, ул. „Ген. Суворов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Муравиев“ в кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Муравиев“, по ул. „Станимир Станимиров“ от ул. „Константин Муравиев“ до края на улицата, ул. „Инж. Станимир Станимиров“ №27 и №29.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Монах Спиридон“ във вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Монах Спиридон“, ул. „Поветица“.

Във връзка с изместване на спирателен кран на ул. 367 в кв.  „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. 378 от ул. 379 до ул. 367, по ул. 367 от ул. „Стефан Дуньов“ до ул. 378, ул. „Георги Живков“ , ул. 369.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателен кран на ул. „Градинарска“ в Научно производствена база „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Владайска река“, ул. „Градинарска“, жп прелеза.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.