Победители във фотоконкурса „Бъдещето през обектива
Победители във фотоконкурса „Бъдещето през обектива / netinfo

В периода 29 август - 1 октомври Областен информационен център - Кюстендил (ОИЦ - Кюстендил) проведе фотоконкурс на тема „Бъдещето през обектива". За участие във фотоконкурса бяха получени 28 фотографии.

Съгласно регламента за провеждане на фотоконкурса, първият етап включваше гласуване във Фейсбук страницата на ОИЦ - Кюстендил. 10-те фотографии, получили най-много харесвания, бяха предоставени на жури.

Първото място журито присъди на фотографията Задругата" с автор Красимир Янков. Фотографията впечатли журито с креативността си по отношение на темата на конкурса, естетическото изпълнение, дълбокото си визуално въздействие. С тази фотография авторът иска да покаже необходимостта от грижа за възрастните хора, от инвестиране в подходящи дейности в селата, за да се запазят живи тези места. За отреденото първото място авторът ще получи таблет.

На второ място беше отличена фотографията „Sun Rider" с автор Светлин Минков. Акцентът на неговата фотография е необходимостта от инвестиции, водещи до подобряване облика на градската среда. Авторът ще получи мобилно зарядно устройство.

Победители във фотоконкурса Бъдещето през обектива"
netinfo

Всички участници във фотоконкурса ще получат поощрителни награди.

ОИЦ - Кюстендил е част от Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.

Победители във фотоконкурса Бъдещето през обектива"
netinfo