Първи национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен под патронажа на председателя на ОбС
Първи национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен под патронажа на председателя на ОбС / obs-pleven

Първи национален детски турнир по таекуон - до за Купа Плевен събира на 8 октомври /събота/ в Спортна зала „Спартак" в Плевен представители на спортни клубове от цялата страна. Организатори на турнира са БФ Таекуон - до ITF и Таекуон - до клуб „Атила" - гр.Плевен. Надпреварата е под патронажа на Председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев.

В състезанието ще вземат участие деца в три възрастови групи - 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Началото на срещите е от 10,00 часа. Според предварителната програма официалното откриване на турнира е от 13,00 часа в зала „Спартак", тогава ще бъдат връчени и наградите на класиралите се до момента състезатели в отделните възрастови групи и дисциплини. За откриването се очакват кметът на община Плевен Георг Спартански, президентът на БФ Таекуон - до ITF Марио Богданов, треньорът на националния отбор на България по Таекуон - до Ким Унг Чол IX дан, представители на Министерството на младежта и спорта.

Първият национален детски турнир по таекуон - до за Купа Плевен ще се проведе по състезателните правила на Международната Федерация по Таекуон - до ITF и БФ Таекуон - до ITF, информира Даниел Цаков, президент на СКТ „Атила" - Плевен.

Първи национален детски турнир по таекуондо за Купа Плевен под патронажа на председателя на ОбС
netinfo