Пазарджишка астроложка: Цачева за президент е грешка на ГЕРБ
Пазарджишка астроложка: Цачева за президент е грешка на ГЕРБ / netinfo

Цецка Цачева като кандидат за президент е грешка на ГЕРБ. Това написа във Facebook пазарджишката астроложка Йорданка Игнатова-Дени. В прогресивният й хороскоп, а и в годишния има желание за промяна в кариерата, но дори и да стане президент на база популярността на ГЕРБ, тя ще бъде слаб или нехаресван, неподходящ президент.

Астроложката, която неведнъж е взривявала публичното пространство с точни прогнози за важни събития, пусна сегашната минути след обявяването на Цачева като кандидат на управляващата партия. За целта използва рождената й дата - 24 май 1958 г. и понеже не знае часа на раждане - Слънчевия знак. Така изготвената звездна карта показва, че Слънцето на г-жа Цачева е в Близнаци - комуникативна, но трябва да култивира постоянство.

Пазарджишка астроложка Цачева за президент е грешка на ГЕРБ
netinfo
Други планетарни конфигурации разкриват още нейни черти: упорита, обича парите и материалните удобства, предпазлива, понякога консервативна. Доста често е ексцентрична. Ще се бори в живота си за авторитет и рядко приема съвети. Нервна, дръзка и арогантна. Убежденеията ѝ са на самовъзхвала, но позицията е добра за работа в политиката.

Влиянието на Нептун оказва страх от съревнование. Много често преценките които прави са повече на емоционална основа. Умна, но саркастична. Предана на приятели и на каузата, но е необходимо да контролира егото си. Влиянието на Уран към Меркурий е ексцентрично мислене на интелектуалец, който трудно може да бъде излъган. Бори се за авторитет и рядко приема съвети. Арогантна, нервна, дръзка. Убежденията й са на самовъзхвала.

Хората мислят, че я познават, но много грешат, защото тя в действителност не е това, за което се представя. Тя е уверена в своите идеи и се придържа стриктно към тях като егото е на преден план. Обича да бъде неконвенционална и различна. Притежава безгранична решителност и да се бори за постигане на целите, но и да промени всичко, което не харесва и е във възможностите й. Обича да я аплодират и да й се възхищават, показват звездите.

На нея и е необходима помощта на добър екип, защото и в двата случая имаме намалена заетост на универсалните домове, което показва че в по-голям мащаб при заемане на ръководни позиции тя няма да може да се справи сама. Това пък показват данни от личните, социалните и универсални домове. Не може да обхване мащабно нещата. Повече ще бъде заинтересована от личната си персона, от аза.

Подобен обстоен анализ Дени прави и на Йорданка Фандъкова, столичната кметица, която също бе сред четиримата вероятни кандидати на ГЕРБ. Според звездните и планетарните показания тя има способност да ръководи, талант да привлича хората със своя оптимизъм и ентусиазъм. Тя е независима, свободолюбива, интелектуална, а понякога и непредсказуемо упорита за постигане на целите. Тя е водач, а не последовател и е особено добра във властта и управлението, защото притежава безгранична решителност и действа със замах при постигането на идеи, цели и задачи, пише Игнатова.

Пазарджишка астроложка Цачева за президент е грешка на ГЕРБ
netinfo
Като жена с преобладаваща Ин енергия е особено добре възприета от хората, защото тя е тактична и женствена. Тя може да бъде избрана за президент сега, а ако това не стане то когато има възвръщане на планетата на рожденото ѝ място тогава вероятно може пък да бъде избрана за премиер. Едно от двете места ѝ е предопределено, убедена е астроложката, която смята още, че за Фандъкова по-добрата възможност е да бъде президент.