Цецка Цачева:Не тръгвам на битка, а на състезание, в което ще победи избраният от българския народ
Цецка Цачева:Не тръгвам на битка, а на състезание, в което ще победи избраният от българския народ / dariknews.archive

„Аз днес съм заредена с политическата ни енергия за стабилност и сигурност, убедена че нашата партия до момента работеше за всички български граждани, за цялото гражданско общество, и тoва ми дава най-голямото основание да поискам доверието и на онези, които са ме подкрепяли до момента извън нашата партия - на всички граждани". Това каза Цецка Цачева след официалното обявяване от Бойко Борисов на нейната номинация за кандидат президeнт в предстоящите избори в началото на ноември.

„Не тръгвам на битка, а на състезание, в което ще победи избраният от българския народ и защото, всички ние заедно работихме в последните години в интерес на българските граждани и ще продължим да работим в интерес на българските граждани. Вярвам, че победата ще бъде наша!

Ще се отнасям с уважение към всички участници в това състезание на идеи за България. Аз ще дам всичко от себе си! Тръгвам с научените уроци и опита на българския Парламент, на който имам честта за втори път да бъда председател. Знам какво е да си пръв сред равни, знам какво е баланс и отговорност. Мога да туширам конфликти, мога да взимам решения и ако получа доверието на българския народ, заедно с г-н Манушев ще работим за всички български граждани, за всеки един българин независимо от това, къде живее", каза Цецка Цачева.

„Няма да отварям пропаст - ще градя мостове. Ще бъда гарант на българската Конституция и ще отстоявам националния интрес на България", категорична беше тя.