Къде ще спират водата на 3 октомври
Къде ще спират водата на 3 октомври / netinfo

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Богатица", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Цветна градина", ул." Вежен", бул. „Черни връх", бул. „Арсеналски" и ул. „Славище", по ул." Богатица" от ул. „Цветна градина" до бул. „Арсеналски", от жилищна група" Южен парк" - ул. „Света троица", ул. „Сердикийски събор", ул. „Епископ Протоген", ул. „Никола Образописов", Билла, Хепи, басейн Спартак.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богатица" ъгъла с бул. „Джеймс Баучер".

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателeн кран и пожарен хидрант на ул. „Авицена", жк. „Яворов", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Авицена" от бул. „Цариградско шосе" до ул. „Цар Иван Асен II", от ул. „Модест Мусоргски" до ул. „Николай Гогол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Авицена" ъгъла с ул. „Модест Мусоргски".

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Княжевска" кв. „Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Княжевска" от ул. „Седянка" до ул. „Полк. Стойно Бачийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княжевска" ъгъла с ул. „Полк. Стойно Бачийски".

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Извор" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Извор" от ул. „Стоян Йонков" до ул. „Лале", ул. „Ридо", ул. „Брашлян", по ул. „Янко Велинов" от ул. „Извор" до ул. „Самоковски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко велинов" ъгъла с ул. „Ридо".

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Демокрация" с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Стара река", Розова градина", ул. „Демокрация", ул. „Равнополски път", ул. „Божур".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Равнополски път" ъгъла с ул. „Демокрация".

На 3 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Искър" с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Искър" от ул. „Самоковско шосе" до ул. „Иван Шишман", по ул. „Латинка" от №1 до №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър" ъгъла с ул. „Латинка".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.