Четирима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле (СНИМКИ)
Четирима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле (СНИМКИ) / БГНЕС

Четирима души са ранени при тежка катастрофа на главен път Е-79 в Кресненското дефиле, предаде БГНЕС. Пътният инцидент е станал около 17.00 часа.

Ударили са се автомобил "Фолксваген Пасат" и микробус "Форд Транзит". След удара товарният микробус се обръща на лявата си страна. Пострадали са четирима души, пътували в микробуса, които са откарани в болница.

Четирима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле (СНИМКИ)
netinfo

Пострадали са 38-годишният водач на "Форд"-а от село край Петрич, двете му дъщери, които са на 13 и 15 години, както и тяхна близка на 39 години.
В болница остава 13-годишното момиче, което е с комоцио и рана на главата, която е зашита. Водачът на микробуса е с порезна рана на ръката, жената и 15-годишното момиче са с охлузни рани и не са хоспитализирани.

Водачът на лекия автомобил не е пожелал да бъде транспортиран до болнично заведение, а раните по лицето на 47-годишния мъж са били обработени на място от медиците.

Според водача на микробуса, движещият се насреща му Фолксваген ненадейно навлязъл в лентата му, за да избегне челен удар се ударил в подпорната стена, предното му дясно колело се откъснало, а микробусът се преобърнал.

Четирима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле (СНИМКИ)
netinfo

Близо 2 часа движението в района на катастрофата се извършваше в едната пътна лента.

Други новини от Благоевград