Малката Лиа Салдивар от Сан Антонио посрещна шестия си рожден ден с атрактивно парти, снимки от което станаха хит в социалните мрежи. Момиченцето е голям фен на канадския рапър Дрейк. Това вдъхновило майка й Алексис Гомес за темата на празненството, състояло се в началото на седмицата.

Декорацията била посветена изцяло на изпълнителя - от балони с лика на Дрейк до OVO торта и подобаващо облекло на рожденичката.

Въпреки че партито било впечатляващо, Алексис твърди пред ABC News, че организацията му не й отнела много време. Поръчала балоните и "просто допълнила" украсата с фалшиви диамандчета, картинки с рапъра, както и други парти аксесоари с образа на звездата, конфети във формата на банкноти.

Лиа пък посрещала гостите си с тениска с надпис "Turn my birthday into a lifestyle" - текст от песента на Дрейк Pop Style.

Приятелката на Алексис - Аби Маркес, пуснала в Туитър снимки от празненството, които бързо се превърнали в сензация, събрайки хиляди харесвания и споделения.

Майката на Лиа вече обмисля каква да е темата на празника по случай седмия рожден ден на дъщеря й, но сама признава, че вероятно е вдигнала високо летвата и не знае какво трябва да направи, за да впечатли отново малката.

Още повече че покрай медиийния интерес самият Дрейк научи за своята невръстна фенка и й подготви изненада, като й обеща обувки от своята линия.

снимка: Guliver/Getty Images