СТОП на големите ремонти с ново поколение висок клас мазилки
СТОП на големите ремонти с ново поколение висок клас мазилки / Artra

Ново поколение италиански покривни мазилки се превръщат в идеалното решение при реконструиране на индустриални, жилищни и търговски площи. Те са изключително фини и лесно приложими върху всякакви подови и стенни покрития. Основните продукти на декоративните бои, мазилки и подови повърхности са абсолютно иновативни, а цветовата гама е много богата. Всички те могат да се видят в арт-залата на българската компания "ARTRA", която се открива днес в БЦ "Рилон".

Микротопинг системата е едно от най-успешните съвременни решения за възстановяване на бетон. Тя е високоустойчива, подходяща за вътрешни и външни подови и павиращи покрития. При нанасянето може да се получи и допълнителен ефект на "четка или гъба" срещу подхлъзване. Интересен е фактът, че вече се използва успешно и за вертикално покритие. Системата осигурява пълна защита срещу замръзване и корозия, причинена от соли. Това е перфектният продукт за възстановяване на бетон, с висока устойчивост на износване, огъване и натиск. При изпозването на подуктът IDEAL-STAINS например, специални реактивни петна проникват в бетона и химически променят своя цвят като създават уникални ефекти. Резултатът е изненадващо различен за всяка повърхност, коментират специалистите.

Невероятният ефект на покривните мазилки за стени е желан от всеки, който има нужда не просто да освежи износените стени в дома, офиса или вилата, а да ги види като чисто нови. ARCHITOP може да се нанася върху бетон, керамика, мрамор или циментово-пясъчни замазки, а микромозайката LIXIO създава крайни полирани повърхности. Само с 4 до 7 мм. дебелина е възможно да се създаде повърхност, с висока степен на устойчивост и изтъркване, идеална за ресторанти, музеи, магазини, частни вили и др. обекти.

Хит в интериорните решения са т.нар. Сассоиталия подове. При тях използваните мраморни агрегати, дават пълна свобода на клиента, който избира според собствените си предпочитания цветове, размери и форми. Покритията АРДОРЕ създават неповторимо оригинален ефект чрез блещукащите следи на повърхността. Tе са изключително стилни за офиси и бизнес сгради, за истински ценители и експерти. Най-внушителен е металическият ефект на високия клас декорации с 4 различни приложения - "Златен лист", "Фриз", "Пенелато" и "Ригато". "Караваджо" пък съчетава благородните черти на венецианските мазилки с оригиналната елегантнсот, мекота и светлинни ефекти, типични за древните стенни материи, използвани по време на Ренесанса. В "Чералукс" цветовете се преливат, а декоративните системи с античен вид и кристален ефект са много и разнообразни.

И ако искате да бетонирате здраво и красиво - решението е щампованият бетон. Той е лесно приложим, с него може буквално да "рисувате" с различни цветове и да остане вечно, защото има защита от масла и петролни продукти, замръзване, разтопяване на лед и сняг, от вредните лъчи на слънцето, както и от повечето химикали, използвани в нашето съвремие.