Трима Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother
Трима Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother / netinfo

Големият брат не спира да изненадва почитателите си и тази вечер, абсолютно на живо, не един, а трима Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща. Кои са те и как ще приемат изненадващия развои на събитията, предстои да разберем съвсем скоро.

Във VIP Brother live тази вечер зрителите ще проследят края от тайната мисия на Борислав и Емануела абсолютно на живо. Двамата вече цяла седмица се представят за влюбена двойка с 3-месечна връзка, но детективските способности на някои от Съквартирантите се оказаха повече от впечатляващи и те категорично заявиха, че двамата влюбени всъщност играят роля. Тази вечер ще разберем дали Боби и Еми успяха да разсеят тези съмнения или в крайна сметка останаха звезди, които продължават да подозират актьорската им игра. Ще се спасят ли Съквартирантите от ужасяващата лудница на Big Brother или ще получат урок за своята безкрайна мнителност, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Трима Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.