Модерно семейство" непрекъснато доказва колко подходящо е името му. Хитовата комедия на abc отново разчупва стереотипите, като за първи път в историята на телевизионните сериали включва транссексуално дете в екипа си.

Две звезди от „Модерно семейство" са сред най-печелившите тв актриси

Режисьорът на поредицата Райън Кейс първа съобщи новината в профила си в Instagram, където качи снимка с посланието:

"Това е Джаксън Миларкър от Атланта. На осем години е и е транссексуален. Той ще изиграе ролята на Том - приятеля на Лили, в следващия епизод на „Модерно семейство". Джаксън е невероятен. За мен това е още една причина да обичам работата си".

Както в живота, така и в сериала Джаксън е открито по-различен. В „Модерно семейство" той се сприятелява с Лили - осиновената дъщеря на хомосексуалната двойка Камерън и Мичъл, които са повече от доволни колко широкоскроена е тяхната дъщеря.

"Модерно семейство" е американски комедиен сериал, който проследява живота на Джей Причет (Ед О' Нийл) и неговото шантаво семейство. Там са втората му съпруга Глория Делгадо (София Вергара), доведеният му син Мани (Рико Родригез), бебето Фулхенсио, както и двете му пораснали деца и техните семейства.

Когато Ед О'Нийл се снима с Бритни Спиърс, но не знае коя е (СНИМКИ/ВИДЕО)

Поредицата се радва на по-голяма популярност в САЩ и по целия свят. "Модерно семейство" има статуетка Златен глобус и шест награди Еми.