Скандал след мисията Дивите животни на Нови хан
Скандал след мисията Дивите животни на Нови хан / netinfo

Дейли епизодът на VIP Brother беше наситен с всякакви емоции и изненадващи ситуации. Жана призна на своите Съквартиранти, че симпатията ѝ към Явор прераства в нещо повече. Подтиквана от Емануела и Роро, певицата започна да прави малки жестове и намеци на актьора, но то този момент той не дава ясни знаци дали отвръща на чувствата ѝ.

Зрителите видяха и огромната заплаха, пред която е изправена тайната мисия на Емануела и Борислав, а заплахата се казва Миглена. Дамата в червено без да много да увърта призова Емануела да се старае повече в изпълнението на мисията си и дори актьорската игра на певицата не я разубеди. Миглена смята, че няма как нещо такова да бъде скрито от нея, но докато останалите не подозират нищо проблем няма.

Новата седмична мисия „Очаквай неочакваното" буквално изстреля от леглата всички звезди още от първата сутрин. Съквартирантите бяха изненадани с тренировка по Kangoo Jumps, а по-късно и със собствено научнопопулярно предаване. Ирина и Роро станаха първите водещи на „Дивите животни на Нови хан", а докато показваха изключително отровни и редки видове паяци и змии, те трябваше да ги оприличават на свои Съквартиранти, които с интерес наблюдават предаването.

Скандали отново не липсваха и след мисията „Дивите животни на Нови хан" Рени се оказа най-засегнатия Съквартирант. Тя поиска сметка на Ирина заради факта, че я оприличи като безлична и двете дами си размениха поредица от остри реплики. Освен Ирина и Рени, Жана за пореден път стана обект на критиката на Глория и този път заради една глава лук.

Манекенката направи забележка на Жана, защото певицата сяда на масата с цяла глава лук за себе си, а Ути вече е разпределил дажбите да следващата седмица. Бергендорф остана изключително обидена от забележката, а след като Ирина се застъпи за нея, Глория избяга в спалнята, невярваща, че наистина е направила проблем за нещо толкова дребно.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com.

Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.