Мишо и Дидо - в тандем за „Отличен, на финала на „Не така, брат 2
Мишо и Дидо - в тандем за „Отличен, на финала на „Не така, брат 2 / netinfo

Какво може да сближи двама братя, когато те са коренно противоположни личности? Отговорът идва тази седмица, във финалните два епизода на „Не така, брат 2" във Vbox7.com. В днешния епизод на първия уеб тийн сериал у нас Мишо и Дидо се оказват в задънена улица, без възможност за действие. След провала на план „Испанска муха" и отказа на Беатрис да разговаря с по-големия брат, двамата решават да обединят сили и чрез взаимна подкрепа да борят любовната мъка в тандем.

Мишо и Дидо  в тандем за Отличен" на финала на Не така брат 2"
netinfo
Началото на учебната година наближава и Мишо е избран да държи реч по време на откриването. Какво предизвиква отличникът и неговия по-голям брат да признаят чувствата си към Вики и Беа, ще разберете първо във Vbox7.com.

На финала на „Не така, брат 2" продуцентите 7Talents ни предлагат епизоди, изпълнени с много напрежение, емоции и решителни действия. Ще успее ли Дидо да си върне Беатрис и на каква цена? Ще се сбъдне ли мечтата на Мишо да спечели красивата Вики след толкова много любовни мъки? Вижте отговорите в последната седмица на сезон 2 на първия уеб тийн сериал във Vbox7.com.

Очаквайте финала на „Не така брат 2" в събота, 1 октомври, от 16 часа във Vbox7.com.