Жана признава на Съквартирантите, че започва да се влюбва в Явор
Жана признава на Съквартирантите, че започва да се влюбва в Явор / netinfo

Дейли епизодът на VIP Brother тази вечер ще бъде наситен с емоции. Съквартирантите ще получат изненадваща седмична мисия с име „Очаквай неочакваното", Жана ще признае, че започва да изпитва чувства към Явор, Миглена открито ще призове Емануела да се старае повече в изпълнението на мисията си, а скандалите в Къщата отново няма да са мираж.

След две седмици, прекарани в пълна изолация, Съквартирантите стават все по-близки. Понякога заради силните емоции в Къщата те намразват, хора които доскоро са харесвали, а понякога най-неочаквано се влюбват. Тази вечер ще видим неочакваните разкрития на Жана, която ще признае, че винаги е харесвала Явор Бахаров, но сега мисли, че започва да се влюбва в него. Певицата ще получи подкрепа от най-близките си в Къщата и сватосването с актьора няма да закъснее. Как Явор ще реагира на това и ще отвърне ли на любовните пориви на Жана, ще разберем довечера от 20.00 часа по NOVA.

Жана признава на Съквартирантите че започва да се влюбва в Явор
netinfo
Новата седмична мисия „Очаквай неочакваното" ще накара Съквартирантите да бъдат нащрек през цялото време. Още първата сутрин на мисията те ще бъдат събудени с Kangoo Jumps тренировка, а по-късно Ирина и Роро ще трябва да влязат в ролята на водещи на научнопопулярното предаване „Дивите животни на Нови хан", където приликите на Съквартиранти с изключително опасни видове ще се окажат огромни.

Дали това ще се окаже повод за поредните скандали в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.