Комедийната актриса Ейми Шумър грабна титлата на Жена на годината на британското списание GQ и същевременно дебютира в класацията на списание Forbes (Форбс) на най-високоплатените комици в света.

Най-обаятелните знаменитости на 2015 г. (СНИМКИ)

Забавната блондинка зарадва почитателите си, като пусна в профила си в Instagram няколко горещи кадъра от фотосесията за GQ.

Ayyyyy!

Снимка, публикувана от @amyschumer на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Rise up bts @britishgq

Снимка, публикувана от @amyschumer на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Ейми Шумър е единствената жена, успяла да се нареди сред най-високоплатените комици в историята на класацията на Forbes. Нейните доходи са 17 милиона долара.

Годината е изключително успешна за актрисата. Тя издаде мемоарите си "Момичето с татуировка ниско на гърба" (The Girl with the Lower Back Tattoo), намери любовта в лицето на дизайнера на мебели Бен Ханиш, радва се на поредица разпродадени стендъп представления, снима се във филм са Голди Хоун и Дженифър Лорънс.

Новите най-добри приятелки в Холивуд

Класацията на Forbes на най-високоплатените комици оглави актьорът Кевин Харт с доходи от 87,5 милиона долара.

Харт, който е участвал във филмите "Агент и 1/2" и "Сами вкъщи", както и в доходоносното турне "Сега какво?", детронира дългогодишния водач на класацията Джери Зайнфелд, който е изкарал 43,5 милиона долара, отбелязва БТА.

Класацията е направена за периода от юни 2015 до юни 2016.