Шоу на световно ниво обещават организаторите на „Мис Национален отбор“
Шоу на световно ниво обещават организаторите на „Мис Национален отбор“ / netinfo

Шоу на световно ниво обещават организаторите на „Мис Национален отбор“.  Третото издание на конкурса , който за първи път ще се проведе извън София, а именно в «Булстрад Арена» Русе ще е на 20 ноември. Става дума за българския авторски телевизионен проект, който търси и намира талисмани за националните отбори по футбол,волейбол и баскетбол.

„Това не е обикновен конкурс за красота, а конкурс с кауза. “Мис Национален отбор 2016” търси момичетата, които са достойни да застанат до най–добрите български спортисти и да представят България по нетрадиционен начин пред света в следващите две години, разказа Маги Георгиева от екипа на организаторите.

Тя обясни, че кандидатките за титлите ще се представят в пет дефилета. Първото ще бъде с костюми, създадени за момичетата студенти в Националната художествена академия. Те са авторски и оригинални, сред тях има такива с мотиви от мартеница и кукерски костюм. Второто дефиле е по бански костюми, третото с официални рокли, четвъртото в стил „Мулен руж“, а петото ще е със спортни елементи.

Водещ на шоуто ще бъде Орлин павлов, ще участват рапърите Павел и Вензи, Пламен и Иво, Калин Вельов, Нина Николина, както и последната участничка в Детската Евровизия Габриела Йорданова.  Организаторите разказаха още, че ще предоставят специалната сцена за събитието за изява на млади русенски таланти. Това ще се случи час и половина преди началото на конкурса и също ще бъде предавано директно в национален ефир.