Един от номинираните Съквартиранти ще бъде спасен чрез гласуване във Facebook
Един от номинираните Съквартиранти ще бъде спасен чрез гласуване във Facebook / netinfo

В живото предаване снощи Ники Кънчев обяви голямата новина, че легендарният боксьор Майк Тайсън ще се присъедини към VIP Brother 2016 по случай юбилея на предаването. Освен това станаха ясни и номинираните тази седмица Съквартиранти. Това са Лили, Миглена, Торнев и Жана, а зрителите за първи път този сезон ще имат възможността да спасят своя фаворит чрез гласуване във Facebook страницата на VIP Brother.

Преди най-известната Къща да се раздели с още един участник и да посрещне легендата Майк Тайсън, ще видим продължението на тайната мисия на Борислав и Емануела. Двамата започнаха задачата си от Големия брат като по учебник. В петък зрителите видяха как те дадоха старта ѝ със страстна целувка и нито един от Съквартирантите не заподозря актьорската им игра. Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как още на следващия ден нотката на съмнението започва да се прокарва сред звездите. Новата двойка е тема номер едно в Къщата и всички са се вторачили в двамата влюбени, обсипвайки ги непрестанно с купища въпроси за връзката им. По-наблюдателните веднага ще заподозрат малки детайли, които Борислав не знае за Емануела или обратното и това ще ги накара да обсъждат все по-често възможността за тайна мисия, която двамата са получили. Дали Емануела и Боби ще намерят начин да заличат всяко съмнение и да докарат мисията си до успех, или всички ще се озоват на най-зловещото място - лудницата на Big Brother, предстои да разберем.

Един от номинираните Съквартиранти ще бъде спасен чрез гласуване във Facebook
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.