В края на миналата седмица Калоян Милев публикува във Facebook разтърсваща история, че издирва своето 4-годишно детенце. Мъжът беше притеснен, че майка му, която е психически лабилна, е извела детето от България. Бащата се притесняваше, че не получава никаква информация дори от полицията. Притесненията му се оказаха не без основание.

"Последната официална информация от МВР е, че на 5 септември са напуснали страната през летище Варна за Турция. Оттам са си продължили по маршрута. Казаха ми, че е пусната за международно издирване", разказа пред NOVA Калоян Милев.

По думите му детето е имало изрична забрана за напускане на страната, издадена от Гранична полиция.

"На летището в София са ги върнали, но през летището във Варна, може да се напуска страната, без декларация или с подправена такава", заяви Милев.

Според него майката на съпругата е издала фалшивите документи. Мъжът е категоричен, че съпругата му не е добре здравословно.

Къде изчезнаха млада майка и 4годишното й дете (ВИДЕО)
netinfo

"Започнах процес за принудително лечение. Тя не иска да бяга, защото някой я мъчи. Тя иска да ходи на някакви курсове за хранения. Получава пълно съдействие от майка си", разказва Калоян Милев.

От Гранична полиция не потвърдиха информацията, изнесена от бащата.

Източник: nova.bg