Врачански футболист е с тежко комоцио
Врачански футболист е с тежко комоцио / netinfo

Шести пореден мач без загуба във Втора лига записа днес “Ботев” - Враца. При гостуването в Поморие врачани бяха по-активния отбор, създадоха повече голови ситуации и могат само да съжаляват за пропуснатата победа. В крайна сметка резултатът 0-0 е приемлив за гостите, които вече се настройват за срещата срещу “Локомотив” София във Враца идната събота.

Старши треньорът Бойко Величков остана доволен от своите възпитаници. Според него, те са изпълнили указанията му и са влезли в мача пределно концентрирани и готови за битка. Отново са показали колебание в решителните моменти пред гола, но въпреки това са били креативни в офанзивен план. Величков е уверен, че тимът му е на прав път и позитивната серия ще продължи.

За съжаление във второ поредно гостуване теренът принудително напуска Иво Михайлов, заради травма в главата след сблъсък със съперник. Халфът бе откаран в болница с тежко комоцио, съобщиха от футболния клуб.

Дебют като титуляр в професионалния футбол записа 17-годишният Виктор Василев. Той дори имаше възможност да открие резултата, но въпреки пропуска получи похвала от треньорското ръководство за доброто си представяне. Василев е основен играч на юношите до 19 години на Ботев Враца, като това бе третото му появяване с екипа на мъжкия отбор тази есен.