Обявиха обществена поръчка за видеонаблюдение на спортни площадки в Шумен
Обявиха обществена поръчка за видеонаблюдение на спортни площадки в Шумен / netinfo

Обществена поръчка за видеонаблюдение на спортни площадки обяви Община Шумен. Това става ясно от интернет страницата на администрацията.
Чрез поръчката общинска администарция търси лицензирана частна охранителна фирма, която да притежава технически възможности за изпълнение на поставените задачи - за изграждане, техническа поддръжка и осъществяване на денонощно видеонаблюдение, реакция от автопатрулен екип при необходимост за осигуряване опазването на общинско имущество, обществения ред и сигурност, както и за предотвратяване на противообществени и криминални прояви на територията на Община Шумен.
Под контрола на камери ще бъдат спортни и детски площадки, зона за отдих и входно-изходните артерии на Шумен в посока Пети километър и кв. "Тракия". Предвижда се да бъдат подменени и камерите в Градската градина, Студентски парк и Парк "Оборище".
Срокът на договора е 36 месеца, а стойността на обществената поръчка е 69 012 лв. без ДДС.
24-часово видеонаблюдение трябва да бъде поставено на „Спортна и детска площадка до ВиК" , спортните площадки до бл. 7 и бл. 10 в кв. „Б. Българанов", до бл. 68 на ул. „Ген. Скобелев", както и детските площадки до бл. 5, до бл. 6 и до бл. МНО в кв. „Б. Българанов", детската площадка в кв. "Тракия" срещу СУ „В. Левски", на бул. "Ришки проход" до Бадема, на бул. "Ришки проход" до Базово училище. Камери ще има и в зоната за отдих в района на читалище „Тодор Петков".
Оферти за участие в процедурата се приемат до 26 септември в сградата на общината.