60 дежурни екипа на ЕНЕРГО ПРО по празниците
60 дежурни екипа на ЕНЕРГО ПРО по празниците / netinfo

Във връзка с официално обявените почивни дни в страната, на 22 и 23 септември онлайн касите на ЕНЕРГО ПРО и на нейните партньори от Български пощи и Информационно обслужване няма да работят. Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за електроенергия, могат да направят това на 24 и 25 септември, когато пощенските клонове в страната ще работят със стандартното за събота и неделя работно време. Задълженията могат бъдат платени и по всички безкасови начини, които компанията предоставя.

През празничните почивни дни не са планирани ремонтни дейности по електроразпределителната мрежа в Североизточна България. 60 дежурни екипa на електроразпределителното дружество ще реагират своевременно при възникване на повреди по съоръженията. През периода 21 - 25 септември компанията няма да спира електрозахранването на своите клиенти, които са пропуснали да платят сметките си в срок.

През четирите почивни дни Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО няма да работят. Телефонната линия на компанията 0700 1 61 61 ще е на разположение денонощно за сигнали и информация.