Драма в къщата на VIP BROTHER: Деси Цонева и Жана във война
Драма в къщата на VIP BROTHER: Деси Цонева и Жана във война / netinfo

Тази вечер зрителите на NOVA видяха опитите на Деси Цонева да се сдобри с Жана. Певицата обаче още е силно наранена от думите и действията на Деси и отказа да приеме подадената ѝ ръка. Нещо повече, Жана не сдържа гнева си и също отправи обидни квалификации към Цонева, което доведе до още напрежение сред Съквартирантите. В Къщата все по-ясно се наблюдава делението на лагери, които се обособяват около двете враждуващи девойки. Най-силният съюзник на Деси е Глория. Моделката е толкова засегната от поведението на Жана, че почти не комуникира с нея, а Роро и Алек са Съквартирантите, които гравитират около двата лагера и волно или неволно допълнително нагнетяват положението между Деси и Жана.

В дейли епизода тази вечер станахме свидетели и на разтърсващите разкрития, които Жана сподели за своето детство. Певицата призна, че е прекарала около шест години в сиропиталище, а отношенията ѝ с нейната майка са били причината за това. Въпреки тежкото си детство, Жана заяви, че не съжалява за нищо, което ѝ се е случило, защото това са уроци, благодарение на които се е превърнала в човека, който е днес.

Новата седмична мисия на Съквартирантите - „Марионетки" постави под огромно изпитание егото на повечето Съквартиранти. Тя раздели групата на кукловоди и марионетки, а звездите, на които се падна тежката задача да са марионетки трябваше да изпълняват всяка прищявка на своите създатели. В рамките на мисията куклите трябва да се заемат с цялата домакинска работа, с прикотвянето на меню, храненето и дори личното забавление на господарите си. Още от първия ден обаче се прокара нишката на недовоството, а доколко ще се разгърне тя и ще съумеят ли Съквартирантите да се справят успешно, предстои да разберем.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 nova.bg/vipbrother.