Новата седмична мисия превръща Съквартирантите в кукловоди и марионетки
Новата седмична мисия превръща Съквартирантите в кукловоди и марионетки / netinfo

Тази вечер, точно в 20.00 часа във VIP Brother по NOVA, ще видим новата седмична мисия на Съквартирантите. Те ще бъдат разделени на кукловоди и марионетки, а всяка марионетка трябва да изпълнява всички капризи на създателя си - от приготвянето на съответното ядене за деня, през храненето, до поддържането на доброто му настроение. Кукловодите трябва да са егоцентрични и да не щадят своите кукли, а марионетките - мили, добри и готови на всичко за своите създатели. Как ще се справят Съквартирантите марионетки с това изключително изпитание за тяхното его и до къде ще стигнат властните им господари, ще разберем още тази вечер.

Новата седмична мисия превръща Съквартирантите в кукловоди и марионетки
netinfo
В живото предаване снощи Георги Софкин напусна най-известната Къща само след седмица, прекарана в нея. След първите номинации за сезона станаха ясни и първите застрашени от изгонване Съквартиранти - Лили, Миглена и Алек, а кой ще бъде първият напуснал по силата на зрителския вот, ще разберем още този петък.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.