Любовта се превръща в омраза в квартирата на „София - Ден и Нощ
Любовта се превръща в омраза в квартирата на „София - Ден и Нощ / NOVA

Истинска любовна война ще се разрази между двама от приятелите в епизодите на „София - Ден и Нощ" тази седмица, от вторник до петък, 22.00 ч. по NOVA. Отношенията им ще преминат от страстна любов до болезнено разочарование. Квартирата ще се окаже тясна за двете воюващи страни и някой от тях ще трябва да напусне - кой ще бъде това?

Все по-сложна става също връзката между Галя и Дани. Подкрепата, която намират един в друг, сякаш разпалва старата любов. Готови ли са те обаче за нещо повече от приятелство?

Пореден тест за силата на приятелството очаква и Симона. Младото момиче ще се окаже единственият човек, който може да предпази своя съученик Явор от най-голямата грешка в живота му. Междувременно, Симона ще трябва да се справи и с още едно предизвикателство - двете с Цвети да си намерят нов съквартирант. Ще успеят ли да намерят подходящия човек?

Любовта се превръща в омраза в квартирата на София  Ден и Нощ"
netinfo
Гледайте „София - Ден и Нощ" - от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.