Бети и Валчето с кризисен план за „плажни кифли", от днес във Vbox7.com

Морските дестинации остават все така популярни дори в началото на есента - благодарение на новия дългоочакван сезон на „#Кифла". Вторият сезон на пародийния уеб сериал стартира във Vbox7.com от днес, 19 септември, за да отведе Бети и Валчето до родното Черноморие, в пълна бойна готовност за нови приключения. Двете млади дами отиват на мечтаната ваканция в търсене на любов, приключения и... принцове на бели яхти.

Още в самото начало и епизод 1 вместо на мечтания курорт, те се оказват на грешно място и се налага да съставят истински кризисен план за „плажни кифли". По пътя ги застигат всякакви неудачи, но момичетата не се отказват да си изкарат добре. Очакват ги нови купони, най-различни запознанства, а пък и знае ли човек - може мечтите им да се сбъднат... в епизодите във Vbox7.com понеделник и четвъртък в 16.00 часа.

#Кифла поема към сезон 2  и нови морски дестинации
netinfo
Още с първия си сезон, за малко повече от месец първият уеб пародиен сериал „#Кифла" от продуцентите 7Talents успя да спечели сърцата на онлайн потребителите с над милион и половина гледания. Дали след като спечелиха сърцата на всички фенове, Бети и Валчето нямат нови ходове? Освен старта на „#Кифла", през есента на 2016 сме свидетели на старта на шоуто за таланти „Смях на почивки", съвместно с KITKAT®, а до края на годината стартира комедийният сериал „Апартамент 404".   Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици на 7Talents, могат да кандидатстват на адрес http://bit.ly/2cG5M6E.

Следете всичко за "#Кифла" във Vbox7.com и във Facebook.com