Гол в добавеното време лиши „Морето” от точка на „Армията” (ВИДЕО)
Гол в добавеното време лиши „Морето” от точка на „Армията” (ВИДЕО) / sportal.bg

„Черно море” загуби гостуването си срещу „ЦСКА-София” на „Армията с минималното 0-1. Единственото попадение в срещата падна в 93-ата минута. Негов автор бе Кулма, който реализира с глава след центриране от фаул на Симао. Секунди след гола треньорът на „моряците” Георги се прибра в тунела под дъжд от бутилки хвърлени по него от страна на феновете на домакините.

Георги Иванов направи една промяна в сравнение със стартовия състав срещу „Лудогорец”. На мястото на Траян Траянов като централен защитник започна Стефан Станчев.

Първото полувремебе белязано с много единоборства и много спокойствие и пред двамата вратари. Единственото по-сериозно положение за първите 45 минути бе ударът на Станислав Манолев по диагонала отдясно, при който Чанович извади топката в корнер.

През второто полувреме „Черно море” прие изцяло играта в своята половина, но въпреки това положенията пред Чанович се брояха на пръсти. Опасностите пред него идваха основно след центрирания от десния фланг, но в почти всички случаи стражът беше безапелационен, а и защитата пред него действаше умело. В 65-ата минута вратарят на варненци реагира блестящо след удар с глава на Чорбаджийски, а десетина минути по-късно изби топката и след удар на Арсенио. Най-чистата и единствена ситуация за „Черно море” в мача бе в 71-ата минута, когато Тодор Паланков изведе чудесно Бакари отляво, но Георги Китанов отрази неговия удар.

Така се стигна до до третата минута на четири минутното добавено време, когато след центриране от фаул на Симао, Кулма закачи топката с глава и вкара за 1-0.

Тази загуба бе трета поредна за „Черно море”.

Черно море (стартов състав): Чанович, Сукуп, Станчев, Николов, Венков, Паланков, Цветков, Секо, Бакари, Илиев, Кузма