Обявява се конкурс за „Социални дейности
Обявява се конкурс за „Социални дейности / netinfo

Започва кампания за приемане на заявления за лицата, желаещи да кандидатстват за длъжност сътрудник „Социални дейности" към Домашен социален патронаж Сливен.

Пакетът от необходимите документи включва заявление по образец , документ за самоличност (копие), автобиография, дипломи за завършено образование, копие на сертификат/и за завършени обучителни курсове по сходни програми/проекти (или декларация - свободен текст, с описание на завършен обучителен курс), пълномощно (свободен текст), за лице, което да подаде заявлението от името на кандидата - ако не се подава лично, декларация за съгласие за предоставяне и ползване на лични данни - по образец.

Право да кандидатстват имат лицата в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст или на професионална пенсия за ранно пенсиониране.

Крайният срок за подаване на документи е 21 дептември. С одобрения кандидат за сътрудник „Социални дейности" Община Сливен ще сключи трудов договор за период от 14 месеца.